Warning: session_start(): open(/tmp//sess_emhgabv723gr4ffo43dpd8o9b6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/vhosts/itsahardlife.nl/httpdocs/system/library/session.php on line 38 Over ons

Over ons

It’s a Hard Life on Texel. Die slogan stond begin jaren tachtig op T-shirts van het roemruchte nachtcafé De Beerekuil in De Koog. Wie zo’n T-shirt droeg, mocht destijds gratis naar binnen. En nu is er een nieuwe T-shirtlijn met deze slogan.

Het geregistreerde merk It’s a Hard Life kent drie designs. Heren- en damesshirts zijn te verkrijgen in diverse maten en kleuren en kosten €17,50. Tassen van It’s a Hard Life kosten €5,-. Op termijn wordt het assortiment verder uitgebreid.

De T-shirts en tassen van It’s a Hard Life zijn in juli en augustus exclusief verkrijgbaar op de braderieën in De Koog (dinsdag) en de zomermarkten in Den Burg (woensdag). In de marktkraam geldt een speciale aanbieding: twee T-shirts kosten hier €30,-.

Ook zijn de T-shirt op werkdagen verkrijgbaar bij Texelse Media in Den Burg en via deze webshop. Op www.itsahardlife.nl kunnen de T-shirts en tassen worden besteld. Daarnaast is het voor wederverkopers mogelijk om zich hier aan te melden (maximaal twee per postcodegebied). Ook bedrijven, instellingen of particulieren die T-shirts willen bestellen met het woordmerk van It’s a Hard Life en met de eigen (bedrijfs)naam, kunnen hier terecht.
Warning: Unknown: open(/tmp//sess_emhgabv723gr4ffo43dpd8o9b6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: fwrite(): 58 is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/itsahardlife.nl/httpdocs/system/library/log.php on line 10 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp/) in Unknown on line 0 Warning: fwrite(): 58 is not a valid stream resource in /var/www/vhosts/itsahardlife.nl/httpdocs/system/library/log.php on line 10